Over Ons

Welkom bij verhuurbedrijf Het Pretloket
Het Pretloket is gevestigd in Warmond (Zuid-Holland) en ligt vlak naast Leiden. In 2010 zijn wij gestart met de verhuur van Sarah en Abraham poppen. Stap voor stap zijn wij in een rap tempo uitgegroeid tot een alles omvattend verhuurbedrijf en hebben wij onder andere springkussens, waterattracties en ballondecoraties aan ons assortiment toegevoegd.

De Eigenaar
Arjan Schrier, oprichter van Het Pretloket en geboren in 1977. "Bent u in voorbereiding op een evenement of feestje, dan is dit de plek om er een geweldige happening van te maken. Hierbij moet u denken aan aankleding van uw evenement door ballondecoraties, attracties zoals Springkussens of een opvallende sky dancer. Ook voor verschillende waterattracties bent u hier aan het juiste adres. Persoonlijk contact en korte lijnen zorgen ervoor dat u altijd snel een reactie heeft en alles tot in de puntjes geregeld wordt."


Snelle Service & Persoonlijk contact
Snelle service en persoonlijk contact staan bij ons voorop. Wij willen u als klant graag zo snel mogelijk van dienst zijn en daarbij moet u ons altijd kunnen bellen voor vragen. Of dit nu is wanneer u een reservering wilt plaatsen of misschien op het moment dat u een product heeft gehuurd, u kunt altijd bellen of mailen.

Onze klanten komen onder andere uit Den Haag, Amsterdam, Sassenheim, Lisse, Zoetermeer, Leiden, Voorhout, Warmond, Noordwijk, Katwijk, Zoeterwoude, Leiderdorp en andere omliggende steden.

Doorgaan

Uw reservering

 
 
 
 
 
Uw winkelwagen is leeg